Miksi Kener?

Olemme apunasi silloin kun tarvitset

Emme ole välttämättä suuren suuri yritys, mutta noudatamme yhtä selkeää periaatetta asiakkaidemme suhteen.

Meihin saat yhteyden hädän hetkellä, ja kun tilanne sitä vaatii priorisoimme muut työmme ja ajanvietteemme siten, että energiantuotantosi ei katkea kun sitä kipeimmin tarvitset.

Koneet harvoin särkyvät silloin kun ne ovat käyttämättä, tai odottavat käyttöä, ja kaikkia vikoja ei aina ennakoimallakaan pystytä välttämään, mutta niitä tilanteita varten meillä on puhelin, josta tavoitat teknisen tuen kalenterista ja kellosta riippumatta.

Laatutakuu

Uskomme siihen, että kun asiat tehdään kerralla kunnolla, saadaan yleensä aikaan kaikkien kannalta paras lopputulos.

Virheitähän voi toki sattua kaikille, mutta meidän kilpailuetuihimme ei kuulu ratkaisujen ”optimointi” siten, että tuotteet kestäisivät juuri ja juuri takuuajan, vaan seisomme reilusti sen takana, että ne on suunniteltu pitkää käyttöikää silmällä pitäen.

Tyytyväisen asiakkaan osa on huolettomampi

Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä. Se lähtee siitä, että pyrimme yhdessä kanssasi selvittämään mitä tarvitset ja haluat energiaratkaisuiltasi. Nämä tarpeet pyrimme sitten täyttämään mahdollisimman hyvin, ja tarjoamaan neuvojamme ja osaamistamme myös sen suhteen mikä on kannattavaa ja tarkoituksenmukaista.

Uskallamme myös sanoa sen, mikäli meidän tuotevalikoimastamme ei löydy ratkaisua johonkin pulmaasi, emmekä väkisin yritä myydä jotain mitä et tarvitse.

Pitkät asiakassuhteet kertovat meille siitä, että koemme tässä myöskin onnistuneemme monien kanssa. Useammassa kohteessa asiakassuhteet ovatkin ylisukupolvista ja monesti asiakkaamme lopettavat yhteistyön vasta, kun eivät enää energiaa tässä ajassa tarvitse.

Laitteistojen edullinen elinkaari ja hyvä käytettävyys

Ensisijainen tavoitteemme ei ole olla edullisimman mutterikipon tarjoaja, jonka perävalot haihtuvat samaa kyytiä takuun kanssa (ja perävalon polttimotkin on tarkoituksella rikottu). Energian ollessa kyseessä varmin tapa maksaa siitä ylihintaa on hätäily ja säästäminen väärissä paikoissa.

Työssämme näemme kahden asian toistuvan jatkuvasti ja aiheuttavan ongelmia laitosten käyttäjille:

  1. Laitteisto on rakennettu liian halvalla käyttötarkoitukseensa nähden.
  2. Polttoaineen hankinnassa ei suostuta hyväksymään sitä, että kestävällä tavalla hankitulla hyvällä polttoaineella on tietty hinta, jonka alle sitä ei saa.

Kunnolla rakennettu kone maksaa kunnolla rakennetun koneen verran. Kun hankitaan laitos liian halvalla, nousevat huolto-, korjaus- ja päivystyskustannukset tuotettua energiamäärää kohden merkittävästi.

Investoinnin suuruutta miettiessä unohdetaan monesti sekin asia, että hankintahintaa alkaa inflaatio nävertää heti kun laitos on tilattu, mutta huolto-, työvoima- ja varajärjestelmien käyttökulut jatkavat nousuaan.

Energian tuottamisen kokonaiskustannuksia vertaillessa kannattaa ajatella koko laitoksen elinaikana kertyviä kustannuksia, eikä vain ostohetken hintalappua.

Valtaosa polttoteknisistä ongelmista nykypäivänä johtuu yrityksistä käyttää huonompilaatuista ja halvempaa polttoainetta kuin mille laitos on suunniteltu.

Meillä laitoksen suunnitteluarvot ovat jo lähtökohtaisesti huonommalle polttoaineelle, kuin monilla kilpailijoilla. Rohkaisemme alalla toimijoita siitä huolimatta hankkimaan hyvänlaatuista polttoainetta, koska se pitkässä juoksussa takaa ongelmattoman ja edullisen energiantuotannon.

Tosielämässä olemme kuitenkin törmänneet niin usein toimitusketjujen puutteellisuuteen, jopa tietämättömyyteen ja puhtaisiin vahinkoihin, että olemme rakentaneet laitteiston sellaiseksi, että se selviytyy käyttäjän harha-askelista usein ilman isompia ongelmia, kuten vaikka hakevaraston tyhjäksi lapiointia.

Pitkä käyttöikä

Monia valmistamiamme hakkeensyöttölaitteita, jotka on toimitettu jo yrityksemme alkutaipaleella on vielä käytössä. Osaa on modernisoitu matkan varrella ajanmukaistamalla ohjaustekniikkaa nykypäivän vaatimustasolle. Itse laitosten mekaniikkaa on lähinnä huollettu, koska se on jo alunperin rakennettu kestämään aikaa ja kulutusta.

Alusta asti kantava ajatus on ollut, että aika harva lämmittäjä suunnittelee lopettavansa kiinteistön lämmittämistä laitosta ostaessaan, siksi laitteisto kannattaa lähtökohtaisesti suunnitella pitkäikäiseksi. Kalliimpi hankintahinta kestävästä laitteistosta tulee yleensä vuosien varrella moninkertaisesti takaisin.